Συνάντηση εργασίας της δημοτικής παράταξης «ΕΝ.Α. – Μαζί Για τη Ρόδο»

Συνάντηση εργασίας

Συνάντηση εργασίας της δημοτικής παράταξης «ΕΝ.Α. – Μαζί Για τη Ρόδο»

Συνάντηση εργασίας είχαν το βράδυ της Τρίτης οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης «ΕΝ.Α. – Μαζί Για τη Ρόδο», έπειτα και από την επίσημη ανακήρυξη των συνδυασμών από το Πρωτοδικείο.

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης, στην πρώτη συνάντηση εργασίας των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης ανέλυσε τον σχεδιασμό μέχρι την εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου και παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος για τη διοίκηση του Δήμου Ρόδου, με κύρια στόχευση μια δημοτική αρχή με ανθρώπινο πρόσωπο και έναν Δήμο με ανοιχτές πόρτες για τους δημότες.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ρόδου και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “Μαζί Για τη Ρόδο” Βάιος Καλοπήτας, άνοιξε την συνάντηση εργασίας παρουσιάζοντας τους κοινούς στόχους μετά από την σύμπραξη των δύο παρατάξεων, δίνοντας το στίγμα της συνεργασίας και της συνέργειας, και για την επόμενη ημέρα στον Δήμο Ρόδου.

Το επιτελείο συνεργατών του συνδυασμού, έδωσε οργανωτικές κατευθύνσεις για την πορεία μέχρι τις κάλπες και έγινε ανάλυση του εκλογικού νόμου και των περιορισμών που προβλέπει για τις εμφανίσεις, τις παρουσιάσεις και την προβολή των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

Από το γραφείο τύπου της παράταξης
ΕΝΑ Ενωμένοι Αλλάζουμε – Μαζί για τη Ρόδο