Ο ΔΟΠΑΡ «στρατηγικός σύμμαχος» του Διεθνούς Μαραθωνίου

Ο ΔΟΠΑΡ «στρατηγικός σύμμαχος» του Διεθνούς Μαραθωνίου

Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, Αλέξανδρος Κολιάδης με την πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Μαριέτα Παπαβασιλείου, τη Β’ Αντιπρόεδρο Ελένη Αδαμάκη, την Υπεύθυνη Εθελοντών, Θαρρενή Ζαννετίδη και την Υπεύθυνη Παράδοσης Υλικού, Ειρήνη Φαρμακίδη

Ο ΔΟΠΑΡ «στρατηγικός σύμμαχος» του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου

Με τη στήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού (ΔΟΠΑΡ) θα πραγματοποιηθεί ο 8ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου την Κυριακή 30 Απριλίου. Ο ΔΟΠΑΡ αποτελεί βασικό συνδιοργανωτή του αγώνα και όπως αναφέρει η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, κα Μαριέτα Παπαβασιλείου, η «συμμαχία» αυτή συμβάλει στα θετικά αποτελέσματα και στην περαιτέρω επέκταση του Μαραθωνίου Ρόδου.

«Τα τελευταία χρόνια, ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου έχει αναπτύξει πιο στενές σχέσεις με τον ΔΟΠΑΡ και τη Δημοτική Αρχή, γεγονός το οποίο μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Είμαστε ευγνώμονες για τη συνεργασία και την ουσιαστική υποστήριξη. Έχοντας στο πλευρό μας τόσο σημαντικούς συμμάχους, όπως ο Δήμος Ρόδου, ο ΔΟΠΑΡ και ο κ. Αλέξανδρος Κολιάδης, είμαστε βέβαιοι ότι ο αγώνας θα συνεχίσει να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται, προβάλλοντας τη Ρόδο σε όλο τον κόσμο και προσελκύοντας δρομείς από κάθε γωνιά της γης», δήλωσε η κα Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, κ. Αλέξανδρος Κολιάδης δήλωσε ότι:

Για τη Δημοτική μας Αρχή και τον ΔΟΠΑΡ ειδικότερα, η στήριξη των αθλητικών διοργανώσεων, όπως ο Μαραθώνιος Ρόδου, αποτελεί κύρια προτεραιότητα. Τέτοιου βεληνεκούς events αναδεικνύουν τις δυνατότητες που διαθέτει η Ρόδος ως τόπος φιλοξενίας αθλητικών εκδηλώσεων και προβάλλουν το νησί μας, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Η ενεργή συμμετοχή μας ως συνδιοργανωτές στον Μαραθώνιο, αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή. Θέλω να συγχαρώ την οργανωτική επιτροπή για το άριστο επίπεδο της διοργάνωσης.