Ενότητα δεν είναι τα ανταλλάγματα και τα συμφέροντα

Ενότητα δεν είναι τα ανταλλάγματα και τα συμφέροντα

Ενότητα δεν είναι τα ανταλλάγματα και τα συμφέροντα

Η παράταξή μας έχει δηλώσει και έχει αποδείξει στην πράξη από την πρώτη κιόλας μέρα ότι θέλει να κάνει έναν καθαρό, έντιμο και δημοκρατικό προεκλογικό αγώνα.

Κάποια πράγματα όμως δεν μπορούν να μένουν αναπάντητα, γιατί το οφείλουμε πρώτα απ΄όλα στους ανθρώπους που πορεύονται μαζί μας με τους οποίους μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Ο απερχόμενος δήμαρχος της Ρόδου στην εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξής του, μίλησε προσχηματικά για ενότητα και αποβολή της τοξικότητας όταν ο ίδιος είναι εκείνος που καλλιεργεί αυτό το νοσηρό κλίμα.

Το αληθινό πρόσωπο και οι πραγματικές του προθέσεις, φάνηκαν από την πρώτη κιόλας μέρα που ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα και ακριβώς την ίδια τακτική ακολούθησε και στην εκδήλωση της παράταξής του, αφού αφιέρωσε σχεδόν την μισή του ομιλία (1030 από τις 3050 λέξεις) εξυβρίζοντας τους ανθυποψηφίους του για τον Δήμο Ρόδου και τα μέλη των παρατάξεών τους.

Σε εμάς δεν προκάλεσε καμία έκπληξη η στάση του αλλά προσβάλλει τους εκατοντάδες Ροδίτες υποψηφίους συμβούλους των υπολοίπων παρατάξεων που εκτίθενται σε μια δημοκρατική διαδικασία, εκτός κι αν ο απερχόμενος δήμαρχος δεν αναγνωρίζει αυτό το δικαίωμα παρά μόνο στα μέλη της δικής του παράταξης.

Εμείς δεν θα σπαταλήσουμε ούτε μια λέξη πλέον για να δημιουργήσουμε τοξικότητα και διχασμό. Τον παραδίδουμε στην κρίση του ροδιακού λαού.

Από το γραφείο τύπου της παράταξης
ΕΝΑ Ενωμένοι Αλλάζουμε – Μαζί για τη Ρόδο